Najnovšie recenzie zo sekcie Tenisové rakety
- výborná raketa pre môj spôsob hry
- po pár gamoch som vedel, že je to to pravé orechové
- slabina je asi výplet,
- super raketa s výbornou kontrolou smeru a razancie
- odporúčam po pár hrách prepliesť výplet
- kvalitna raketa za dobru cenu.
- nic
Raketu som kupil synovi,je to jeho uz druha raketa z tohto obchodu a kedze bol spokojny s predchadzajucou,tak nebol dovod menit znacku a ani obchod.
Prince EXO3 Warrior 100
Pridané: 29. novembra 2013
(naposledy upravené 29. novembra 2013)
Zakúpený v Prince
Po odskusani na treningu musim povedat, ze ide o vybornu, lahku ale zarovej presnu raketu.
Dokonca sa dalo kvalitne hrat aj s original vypletom.
Raketa ma 290g, pre mna ako dospeleho pokrocileho hraca idealna vaha.
- prijemna cena, super vzhlad
- pre nenarocne deti super volba
- vkladane jadro
cena/vykon
- Nič
Odporúčam
- vyborna raketa
Syn s raketou hra tuto sezonu a je s nou spokojny.Je pevna a lahka,neboli ho ruka.
- bušit
- toto nie je profi raketa
nie
- lahka, dobre vyvazena, velkost plochy akurat pre 10 rocnych
- biely grip ( na fotke bol cierny )
odporucam
- cena,váha,jednoducho super raketa za prijatelnú cenu
cena,kvalita výrobku
Výborná kvalita, perfektná stavba a hlavne dobrý materiál. Odporúčam nielen pre juniorov.
- najlepsia raketa co som drzal.sice narocna na presnost,ale nauci hrat,a neflakat hru
odporucam
- rýchlosť, cena
ok
- nižšia cena ako v obchode
- asi slabý výplet
tovar bol pre syna na rekreačný tenis
- nízka cena
Pre mňa ako začiatočníka a rekreačného hráča ideálna. Ako začiatočník vysoké nároky nemám, ale raketa mi úplne vyhovuje.
- Jmoja predchadzajuca tenisova raketa bola znacky Pro Kennex a bol som s nou spokojny a preto som tuto znacku hladal v obchodoch . Nie je vsade k dostaniu a odkedy vlastnim novu raketu tejto znacky tak mozem vyjadrit len spokojnost .
Ja som spokojny a dufam ze moje hodnotenie nepokazy meno obchodu .
slusna raketa pre zaciatocnikov
- skvela
som zacinajuci hrac a vyhovuje mi ...
- výborná cena
- raketa vydržala pri priemernej záťaži 2x týždenne asi 2 hodiny len 8 mesiacov. Kúpil som 2ks a na oboch praskol rám.
pre začiatočníkov ako som ja to je výborná raketa. Treba sa vyvarovať ale nervačaniu ako napríklad tresknutie raketou o sieť alebo o zem. Rám je síce ľahučký ale dosť krehký. Mali sme 2ks tejto rakety a bohužiaľ oba praskli - našou chybou !!! Takže pre príležitostných hráčou, ktorí budú raketu šetriť je to vynikajúci pomer cena-kvalita.
Dunlop Aerogel 4D 200
Pridané: 13. novembra 2011
(naposledy upravené 13. novembra 2011)
Zakúpený v Sporty
- Presná, výborná raketa.
- Pri podaní a v obrane pri základnej čiare treba viac sily do úderu.
To proti je len čisto subjektívny pocit, je to skutočne výborná raketa.
Head Nano Ti Tour
Pridané: 26. augusta 2011
(naposledy upravené 26. augusta 2011)
Zakúpený v Sportega.sk
- nízka hmotnosť, kvalitný grip, dobrý výplet
- ľahké ovládanie
- nízka cena a vysoká kvalita
- farba gripu
Raketu doporučujem začiatočníkom aj pokročilým, vhodné dokúpiť vibrastop. Výborný pomer cena / kvlaita.
Zobrazujem 281 - 300 zo 305 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 14 [ 15 ] 16 Ďalšie »