Najnovšie recenzie zo sekcie Tenisové rakety
Neviem či je to raketou alebo tým, že syn už skutočne potreboval väčšiu raketu, alebo Federerom na obale, ale synovi sa hrá lepšie
- Ľahká ,dobra raketa
Dcérka mala ohromnú radosť. Zatial ju vyskusala iba na jednom treningu, ale bola veľmi spokojná.
- raketa je lahko manevrovatelna, vyborna na topspin, aj volej, presnost uderov aj ked je trochu lahsia, som s nou spokojny.
Rýchla dodávka, spokojnosť s tovarom.odporúčam .
- raketa je naozaj ľahká
- Vhodná skôr pre pokročilých, ako začiatočníkov
- S pôvodným výpletom si veľmi nezahráte, nedrží smer
- Vyváženie rakety nesadne začiatočníkovi
Fájn raketka s 680 cm² hlavou, no je potrebné hneď vymeniť výplet pre ušetrenie nervov
- Super raketka
- Pôsobí róbusne
- Obstojný pôvodný výplet
- Vhodná aj pre začiatočníkov
- Pekne vyvážená a drží smer
- V gripe po pár hrách začala vŕzgať, no môže to byť spôsobené nedávno pridanou omotávkou
Super raketa pre tých, čo hrajú rekreačne, no pre závodné hranie je potrebné ísť do inej cenovej kategórie
- Tenisová raketa pre deti vo veku od 8 do 10. Veľmi dobra pre deti, ktoré už majú osvojene základy tenisu.
kvalitna raketa za dobru cenu
Vyborna volba pre pokrocilych juniorov.
kvalitná raketa
- lahka raketa, super pre zaciatocnika
- super pomer cena vykon
- Váha 300g
- Tlmenie vybrácii
- Design
- Zatial vyhráva :)
- Po cca 6 hodinách hrania nieje čo vytknúť...
Veľmi príjemná 300g raketa. Skôr vhodná pre hru dlhších lôpt do čiar. Zatial veľká spokojnosť s výrobkom, overenej značky, za rozumnú cenu...
Krátky čas používania na hodnotenie.
- Super
- Tenisová raketa je ľahučká,vhodná aj pre staršie deti.
Velmi dobra raketa
- Dizajn, pomer kvalita-cena
- V cene nie je obal na raketu
- Ľahká
- Výborná kvalita
- Pre začínajúcich aj pokročilejších hráčov
- Pekný dizajn
- Dobrý pomer cena kvalita
- Dobre vyváženie rakety - všestranná
- Vhodná pre deti od 8 do 10 rokov
Veľmi dobrá raketa pre deti. Je všestranná, vhodná pre začiatočníkov aj mierne pokročilých. Pekný dizajn, dobrá cena. Odporúčam. Deti si ňu rýchle zvykajú. Pri mierne pokročilých odporúčam pôvodný výplet prepliesť.
Zobrazujem 141 - 160 zo 305 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...16 Ďalšie »